Over ons
Kwaliteitscafetaria tippel inn
1989
Op 5 Januari 1989 opende het echtpaar Hetty en Freddy van Schoonhoven de deuren van Snackbar Tippel Inn aan de Krugerstraat in Vaasen. Freddy en Hetty hadden allebei al ervaring in het Horeca vak, want ze waren beiden werkzaam bij Het verloren Spoor in Epe. Dat was destijds het eetcafé /cafetaria van Freek en Dinie van Schoonhoven de ouders van Freddy. Toen ze de kans kregen om zelf een cafetaria te beginnen grepen ze deze kans met beide handen aan. De zaak werd steeds drukker en er kwam steeds meer personeel bij.
1995
Op 4 december 1995 kwam René Reezigt in dienst en we zijn er trots op om te zeggen dat hij nu nog steeds bij Tippel Inn werkzaam is. Een bekend gezicht voor vele vaste gasten. Het werd steeds drukker en de ruimte in de zaak werd te krap , daarom was er in 2008 een grote verbouwing. De verbouwing zorgde ervoor dat er meer ruimte was en er kwamen hoge tafels en barkrukken om aan te zitten.
2008
Omstreeks 2008 kwam Ronald van Schoonhoven werken bij Tippel Inn. Ronald is de zoon van Hetty en Freddy en hij is gediplomeerd kok met veel werkervaring in diverse restaurants in onze regio. De ambachtelijke manier van werken die Ronald gewent was in de keukens waar hij gewerkt had werd steeds mee toegepast binnen Tippel Inn. De naam was inmiddels veranderd van Snackbar Tippel Inn naar Kwaliteitscafetaria Tippel Inn.
2015
In 2015 is Roos van Schoonhoven bij Tippel Inn komen werken, Roos is getrouwd met Ronald. Ze heeft veel werkervaring in de Horeca in Nederland en ook in Zwitserland opgedaan.
2016
In 2016 is er een verandering in het interieur geweest, de hoge tafels en barkrukken maakte plaats voor lage tafels en stoelen om de gasten nog meer zitcomfort te garanderen.
HEDEN
Nu werkt de familie al 10 jaar gezamenlijk in V.O.F Kwaliteitscafetaria Tippel Inn totdat Hetty en Freddy met pensioen gaan. Ronald en Roos gaan in de toekomst het bedrijf dan samen voortzetten met het vaste team medewerkers van Kwaliteitscafetaria Tippel Inn. Kwaliteit gegarandeerd!